Agentia imobiliara - SARAH & AMO

         

VANZARE CASE / VILE:

Vila este situata intr-un cartier linistit din Campulung Muscel. Constructia este la rosu. Compusa din parter, etaj, mansarda. Suprafata totala: 160mp. Suprafata teren aferent: 40mp. Utilitati: apa, energie electrica, gaze, net, cablu TV.

Pret: 77.000 Euro, pret usor discutabl.

Casa in municipiul Campulung, situata pe unul din bulevardele principale, foarte aproape de centrul orasului, cu teren aferent in suprafata totala de 618 mp, deschidere stradala de 12 m. Casa este compusa din 5 camere, bucatarie, baie, doua terase, garaj, anexe. Exista un spatiu comercial la strada. Toate utilitatile.

Galerie foto Pret: 75.000 Euro, pret usor discutabl.
Casa situata pe DN 73, in municipiul Campulung Muscel, de caramida cu acoperis de tigla si teren aferent de 670 mp. Proprietarul a inceput lucrarile de extindere a locuintei (a se vedea pozele). Utilitati existente: apa, curent electric.
Galerie foto Pret: 26.000 Euro.

Vila situata in centrul orasului Campulung, pe unul din bulevardele principale, in suprafata de 360 mp, cu spatiu comercial separat in suprafata de 60 mp. La parter casa are living de 60 mp, 4 dormitoare, 2 bai, 2 bucatarii, 2 garaje, beci. La etaj exista 11 dormitoare, 4 bai, pretabil pensiune. Termopan, termosistem, utilitati separate casa, spatiu. Aspect impecabil. Toate utilitatile.

Galerie foto Pret: 249.000 Euro usor negociabil.

Casa de caramida situata in Valea Mare Pravat, langa mun. Campulung, cu parter si etaj, avand 2100mp teren aferent. Casa dispune de 4 camere la etaj si hol, iar la parter 2 camere, baie, bucatarie, beci. Din 2100 mp, 2000mp reprezinta o livada f bine intretinuta alcatuita din pruni si meri. Zona linistita si foarte pitoreasca, drumul este asfaltat, usor aceesibil din drumul european Campulung - Brasov. Utilitati: curent electric, apa, gaze, proiect canalizare existent.

Galerie foto

Pret: 60.000 Euro negociabil.

Casa de vacanta, situata in municipiul Campulung, in apropiere de centrul orasului, intr-o zona linistita. Casa este compusa din hol si trei camere. Suprafata terenului este de 1268mp. Utilitati: apa, energie electrica.

Galerie foto Pret: 30.000 Euro.

Casa situata in zona centrala a orasului Campulung Muscel. Casa este compusa din 3 camere decomandate, baie, bucatarie, beci, pod, garaj, prezinta multiple imbunatatiri: izolata termic la exterior, parchet, termopane in toata casa, totul nou, stare excelenta, pretabil pentru cabinet medical, avocatura, etc.

Galerie foto

Pret: 70.000 Euro usor negociabil.

Pensiune cu teren situata in Candesti pe valea Bratioarei la circa 15 km de mun. Campulung Muscel. Pensiunea este la rosu, compusa din 10 camere, 10 bai, living, hol, crama la demisol, fantana, foisor, bazin piscicol, etc; suprafata terenului aferent este de 2300 mp; utilitati: apa, curent electric. Zona pitoreasca, linistita, cu mare potential turistic.

Galerie foto

Pret: 290.000 Euro.                                                                        

 

Casa cu structura de beton si pereti portanti de caramida in suprafata de 220 mp, situata central, compusa din parter si etaj, plus o camera si spatiu depozitare aflate separat in alt corp de cladire de 29 mp ( spatiu comercial ). La parterul imobilului P+1 exista un alt spatiu comercial (gen hala) de 110 mp - pretabil pentru service auto, spalatorie, atelier mobila, etc.

Galerie foto

Etajul 1 este compus din 3 camere + bucatarie + baie + 2 holuri. Imbunatatiri: termopane la geamurile exterioare de la etaj, centrala proprie pe gaze, contorizare separata ptr gaze si energie electrica : parter si etaj. Exista posibilitatea conform proiect initial a construirii celui de-al doilea etaj.
Pret: 210.000 Euro - usor discutabil.

Casa de caramida situata in Candesti, la circa 12 km de mun. Campulung intr-o zona cu potential turistic, avand gradina in suprafata de 1500 mp. Casa a fost construita in anul 1996 si este compusa din 3 camere. 2 holuri, baie. Deschidere la sosea 25 m. Utilitati: sosea asfaltata, curent electric, apa, linie telefonica, cablu, net.
Galerie foto Pret: 26.000 Euro - usor discutabil.

Casa situata central, la unul din bulevardele principale ale orasului, in suprafata de 120 mp, suprafata totala teren de 850 mp. Casa este compusa din demisol in suprafata de 50 mp, pretabil spatiu comercial cu baie de serviciu si etaj. La etaj exista living, in suprafata de 28 mp, hol 6mp, doua dormitoare de 20 mp, respectiv 9 mp si baie. Casa prezinta imbunatatiri: termopan, parchet, gresie, faianta, este izolata termic, acoperisul este nou, are centrala termica. Toate utilitatile.

Galerie foto Pret: 210.000 Euro - usor discutabil.
Casa (gen Muzeul Satului) situata in Bughea de Jos, langa mun. Campulung, aflata intr-o zona pitoreasca, avand gradina in suprafata de 400 mp. Casa are 4 camere, prispa. Deschidere stradala de 15 m. Utilitati: curent electric, apa, gaze, linie telefonica, cablu, net. Zona frumoasa, linistita.
Galerie foto Pret: 25.000 Euro - usor discutabil.
  Vila in cartierul Visoi al mun. Campulung in suprafata de 400 mp, finisata interior, constructie 2007 si piscina 115 mp ce respecta normele UE, cu teren aferent de 1000 mp.

Pret: 220.000 Euro
Casa stil brancovenesc situata in zona centrala a mun. Campulung, in suprafata de 150 mp. Casa are 5 camere, 2 grupuri sanitare, balcon, terasa, multiple imbunatatiri (termopane, gresie, faianta, centrala termica, etc) Utilitati: curent electric, apa, gaze, linie telefonica, cablu, net. Zona foarte linistita.
Galerie foto Pret: 123.000 Euro - usor discutabil.
Casa / vila de vacanta P+1, situata la 18 km de mun. Campulung, in suprafata de 134 mp / nivel, iar suprafata totala a terenului este de 6.000 mp, deschidere stradala de 76m. Casa are 8 camere, 2 bai, 3 holuri, terasa, multiple imbunatatiri (termopane, gresie, faianta, centrala termica, izolata termic, hidrofor, etc). anul constructiei 2003, din caramida protherm, pe schelet de beton armat. Utilitati: curent electric, apa, gaze, linie telefonica, cablu, net. Vila este mobilata si utilata modern. Peisajul deosebit, vedere asupra muntilor, pitoresc, linistit, pretabil pensiune.
Galerie foto Pret: 180.000 Euro.
Vila Campulung Muscel ultracentral, in suprafata de 181 mp, compusa din 5 camere la parter, 2 camere subsol, terasa, balcon, pod, garaj, curte 170 mp, bucatarie, baie, 2 holuri. Toate utilitatile.

Pret: 270.000 Euro - discutabil.
Casa situata in Campulung Muscel, in suprafata de 80 mp, compusa din 2 camere, 2 holuri, terasa in suprafata de 20 mp, bucatarie mare, baie, garaj. Terenul aferent in suprafata de 1.500 mp are deschidere stradala 40 m si este format din livada, gradina de flori, umbrar de vita de vie, curte. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet. Toate utilitatile mai putin gaze. Proprietatea prezinta urmatoarele avantaje: este aproape de centrul orasului, are acces la sosea asfaltata si este la marginea padurii, intr-o zona linistita. Este locul ideal pentru rezidenta permanenta sau casa de vacanta.
Galerie foto Pret: 75. 000 Euro.

 

 

 

 

About Us | Site Map | PrivacyPolicy | Contact Us | ©2008 Sarah&Amo


Inscrie-te in TOP ! Director Web Energy Portal Imobiliare - imobiliare-online.ro Afaceri SEO Romania Director web Anunturi Imobiliare
Imobiliare